تصویر روز ناسا: منظرهای شگفتانگیز از طلوع ماه
تصویر روز ناسا که هفته گذشته در منطقه معدنکاری کوه اور (Ore) جمهوری چک ثبت شده است، منظرهای شگفتانگیز از طلوع ماه را نشان میدهد.
گردوغبار الماس معمولاً زمانی تشکیل میشود که وارونگی دما وجود داشته باشد و هوای گرم با هوای سردتر نزدیک سطح که دمایی بسیار پایینتر از نقطه انجماد آب دارد، ترکیب شود. ازآنجاییکه هوای گرمتر اغلب رطوبت بیشتری بهشکل بخار آب دارد، این رطوبت در دمای بسیار پایین سطح میتواند کریستالهای یخی تشکیل دهد.
این کریستالهای یخی بهخاطر ساختار هندسی ششضلعی خود، میتوانند نور خورشید یا ماه را مانند منشور، در جهتهای خاصی منعکس کنند و هالهها و کمانهای غیرمعمول در آسمان ایجاد کنند. گاهی نتیجه این انعکاسها مانند چشم بزرگی به نظر میرسد که به شما خیره شده است!
در تصویر روز ناسا چه میبینیم؟
تصویر روز ناسا که هفته گذشته در منطقه معدنکاری کوه اور (Ore) جمهوری چک ثبت شده است، منظرهای شگفتانگیز از طلوع ماه را نشان میدهد. در این تصویر، ماه هنگام طلوع از میان هوای مهآلود و یخی عبور کرده و این پدیده دیدنی را در آسمان نمایان میکند.
همچنین سمت چپ تصویر، ستونهایی از نور در بالای چراغهای دوردست دیده میشوند. سیارههای مشتری و مریخ نیز نزدیک لبه داخلی هاله ۲۲ درجهای قرار گرفتهاند آیا میتوانید آنها را در تصویر پیدا کنید؟
این پدیدههای نوری زیبا نتیجه بازی نور با کریستالهای یخی هستند که اغلب در مناطق بسیار سرد و با آسمان صاف مشاهده میشوند. این پدیدهها نمایش بینظیری از طبیعت هستند که مرز علم و هنر را به تصویر میکشند.
ارسال نظر