کشف مقبرههای ۴۶۰۰ ساله در سقاره/ چاهها رازهایی از تاریخ مصر باستان را فاش میکنند + تصاویر
گروهی از باستانشناسان مصری و ژاپنی در فصل جدید کاوشهای خود در گورستان باستانی سقاره موفق به کشف یک مقبره ۴۶۰۰ ساله شدند که بهطور شگفتانگیزی بهصورت چاه ساخته شده بود. این کشفها علاوه بر برجسته کردن تاریخچه غنی این سایت باستانی، نشاندهنده استمرار استفاده از سقاره بهعنوان گورستانی هزارساله است.
به گزارش پارسینه، گروهی از باستانشناسان مصری و ژاپنی اخیراً در گورستان باستانی سقاره، در فصل جدید کاوشهای خود موفق به کشف مقبرههای جدیدی شدند که قدمتی بالغ بر ۴۶۰۰ سال دارند. این مقبرهها به شکلی منحصر به فرد به صورت «چاه» طراحی شده بودند. طبق گزارشهای منتشر شده از سوی وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر، این کشف جدید در بخش شرقی گورستان سقاره انجام شده است که پیشتر هم مقبرههایی از دوران باستان در آن کشف شده بود.
در این فصل از کاوشها، چهار مقبره باستانی کشف شد. دو مقبره از خشت ساخته شده بودند و دو مقبره دیگر در عمق زمین و در دل سنگها تراشیده شده بودند. این مقبرهها با یک چاه عمودی به سطح زمین متصل میشدند، که بهطور شگفتانگیزی نحوه دفن اجساد را در دوران باستان نشان میدهد.
در نزدیکی این مقبرهها، باستانشناسان موفق به کشف ۱۰ گور دیگر شدند که قدمتی بالغ بر ۳۲۰۰ سال داشتند. این گورها نشان میدهند که سقاره برای بیش از هزار سال بهعنوان گورستان مورد استفاده قرار میگرفته است.
همچنین، در جریان این کاوشها، باستانشناسان تونلهای زیرزمینی یک مقبره یونانی-رومی را که قبلاً کشف شده بود، پاکسازی کردند. در این فرایند، بقایای مومیاییها و آثار باستانی دیگر از دوران رومی-یونانی به دست آمد.
در کنار این کشفیات، برخی آثار باستانی دیگر نیز کشف شد که از جمله آنها میتوان به یک شیء سفالی شبیه به قفس پرنده و دو شیء مشابه لیوانهای نوشیدنی اشاره کرد. همچنین، تصاویر منتشر شده نشاندهنده بخشی از این یافتههای ارزشمند است.
باستانشناسان قصد دارند تحقیقات خود را در گورستان سقاره ادامه دهند. این سایت باستانی که در فاصلهای حدود ۱۵ مایل جنوب غربی قاهره قرار دارد، همچنان محلی شگفتانگیز برای کشفهای جدید و آشنایی بیشتر با تاریخ غنی تمدن مصر باستان به شمار میآید.
ارسال نظر