طرز تهیه لذیذترین شنیسل سیب زمینی با سس دست ساز + فیلم/ بهترین دستور پخت شنیسل سیب زمینی در تابه
این دستور غذایی خاص فقط طی چند دقیقه آماده می شود و نیازی به فر ندارد.
به گزارش پارسینه، شنیسل سیبزمینی یکی از غذاهای محبوب و خانگی است که میتواند به عنوان غذای اصلی، پیشغذا یا حتی میانوعده سرو شود. این غذا به دلیل استفاده از مواد اولیه ساده و اقتصادی، محبوبیت زیادی دارد.
در این دستور شنیسل سیب زمینی، از سبزی جعفری استفاده شده است اما شما میتوانید به مخلوط سیبزمینی انواع سبزیجات معطر یا ادویههای مختلف (مانند پاپریکا، زیره یا آویشن) اضافه کنید.
روشهای پخت سالمتر شنیسل سیب زمینی:
اگر میخواهید این غذا، چربی کمتری داشته باشد، به جای سرخ کردن، میتوانید شنیسلها را در فر یا سرخکن بدون روغن بپزید.
در فر: شنیسلها را روی کاغذ روغنی قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که طلایی و ترد شوند.
در سرخکن بدون روغن: شنیسلها را در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید.
سرو شنیسل سیب زمینی با سسهای مختلف:
در این دستور خاص، شنیسل سیب زمینی با سس دستساز آماده می شود اما شما براساس ذائقه میتوانید از سس گوجهفرنگی، سس سیر، یا حتی ماست طعمدار شده استفاده کنید.
شنیسل سیب زمینی مناسب برای گیاهخواران:
این غذا در نسخه کلاسیک کاملا گیاهی است اما اگر مایل باشید، میتوانید به شنیسلها مقداری گوشت یا مرغ پختهشده و خردشده اضافه کنید.
این غذا به دلیل سادگی و مزه دلپذیرش انتخابی عالی برای کودکان و بزرگسالان است.
مواد لازم برای تهیه شنیسل سیب زمینی :
۶۵۰ گرم سیب زمینی آب پز
۹۰ گرم نشاسته ذرت
۱۰۰ میلی لیتر شیر
یک عدد فلفل قرمز
مقداری جعفری، نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس دست ساز شنیسل سیب زمینی :
۲۰۰ گرم ماست
یک قاشق غذاخوری خردل
یک قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
کمی نمک
ارسال نظر