گوناگون

طرز تهیه پیتزا بدون فر | برای ناهارت این نوع پیتزای خوشمزه رو درست کنید

طرز تهیه پیتزا بدون فر | برای ناهارت این نوع پیتزای خوشمزه رو درست کنید

اگر شماهم به درست کردن پیتزا علاقه دارید و در خانه فر ندارید می توانید در خانه پیتزا بدون فر درست کنید.

به گزارش پارسینه، پیتزا بدون فر یکی از روش‌های آسان و سریع برای تهیه این غذای محبوب است که می‌توان آن را روی گاز یا در تابه تهیه کرد.برای تهیه پیتزا بدون فر، می‌توان از خمیر آماده یا خمیر خانگی استفاده کرد و مواد دلخواه مانند سس گوجه‌فرنگی، پنیر، سبزیجات و گوشت را روی آن قرار داد.این روش به ویژه برای افرادی که دسترسی به فر ندارند یا در شرایط خاصی هستند، گزینه‌ای مناسب و خوشمزه محسوب می‌شود.پیتزاهای تهیه‌شده در تابه معمولاً با حرارت ملایم پخته می‌شوند و می‌توانند به همان اندازه خوشمزه و ترد باشند که پیتزاهای پخته‌شده در فر هستند.

مواد لازم برای پیتزا بدون فر 

خمیر پیتزا

ژامبون با طعم دلخواه

قارچ خام

فلفل دلمه ای

پنیر پیتزا

۲ قاشق غذاخوری سس قرمز

۲۰ گرم کره

۱ قاشق مرباخوری سرخالی پودر پاپریکا

۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر آویشن

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا بدون فر

همانطور که میبینید، مقدار مواد لازم را ذکر نکردیم، به این دلیل که این مقدار بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد و هر کدام از مواد بالا را که دوست دارید می توانید به مقدار زیاد استفاده کنید و هر کدام را دوست ندارید می توانید حذف کنید یا کمتر استفاده کنید.

در مرحله اول قارچ ها را به شکل حلقه خرد کنید. سپس کمی کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچ آب بیندازد.

پس از اینکه قارچ آب انداخت، حرارت را زیاد کنید تا آب آن ها خشک شود و قارچ ها سرخ شوند. قارچ نباید آب داشته باشد و اگر آب داشته باشد، بعد روی پیتزای شما آب می اندازد.

حالا نوبت به تهیه سس پیتزای خانگی می رسد. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس گوجه، کره، نمک، پاپریکا و آویشن را درون ماهیتابه بریزید و کمی آن را تفت دهید.

آنقدر تفت دادن را ادامه دهید تا کره به طور کامل آب شود و سس شما غلیظ شده و داغ شود. حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

برای تهیه پیتزا روی گاز، نیاز به یک ماهیتابه نچسب دارید که خمیر پیتزا روی آن نچسبد. کف ماهیتابه را چرب کنید و روی سطح آن کمی آرد بپاشید. حالا خمیر پیتزا را کف ماهیتابه پهن کنید به طوری که به طور کامل کف ماهیتابه را بگیرد.

بعد از اینکه خمیر را پهن کردید، سس پیتزایی که آماده کرده بودید را با یک برس یا قاشق روی خمیر پخش کنید. بهتر است که اطراف خمیر به اندازه یک سانتی متر بدون سس باشد.

وقتی به طور کامل خمیر را آغشته به سس کردید، نوبت به چیدن مواد پیتزا روی خمیر می رسد. ابتدا ژامبون ها را به طور دلخواه خرد کنید و روی خمیر پیتزا بچینید، سپس قارچ های سرخ شده و فلفل دلمه ای های خرد شده را روی سطح خمیر پخش کنید.

در آخر به طور کامل سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای زیباتر شدن پیتزا، روی پنیرها هم کمی قارچ بگذارید. حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و درب آن را بگذارید تا کم کم پیتزا آماده شود و پنیرها آب شوند.

توجه داشته باشید که برای پخت پیتزا روی گاز حتما باید حرارت ملایم باشد و در طول زمان پخت نباید درب ماهیتابه را بردارید. به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه صبر کنید تا پیتزا آماده شود. سپس درب ماهیتابه را بردارید و 15 دقیقه دیگر بدون درب آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بخار اضافی آن برود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار