راز خوشمزگی لوبیاپلو لو رفت | با این روش یک لوبیاپلو مجلسی بپز
لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با برنج، لوبیا سبز و ادویههای معطر تهیه میشود و معمولاً با گوشت خورشتی سرو میگردد.
به گزارش پارسینه، پلوبیاپلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج، لوبیا چیتی و ادویهجات تهیه میشود و معمولاً به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو میشود.این غذا به خاطر استفاده از لوبیا، منبع غنی از پروتئین و فیبر است و میتواند به تأمین نیازهای غذایی بدن کمک کند.لوبیاپلو معمولاً با گوشت قرمز یا مرغ تهیه میشود و به همراه ماست یا سالاد شیرازی به عنوان یک وعده غذایی مقوی و خوشمزه ارائه میگردد.طرز تهیه لوبیاپلو شامل پخت برنج و لوبیا بهصورت جداگانه و سپس ترکیب آنها با ادویهجات و مواد دیگر است که عطر و طعم خاصی به این غذا میبخشد.
مواد لازم برای ادویه مخصوص لوبیا پلو
- زردچوبه
- دارچین
- زیره سیاه یا سبز
- زنجبیل
- جوز هندی
- میخک
- هل
- فلفل سیاه یا قرمز
به جای استفاده از ادویه های گفته شده می توانید از ادویه لوبیا پلو ترکیبی آماده از عطاری ها تهیه کنید.
این مواد را به نسبت تقریبا مساوی ترکیب کنید تنها مقدار دارچین باید قدری بیشتر باشد دارچین تقریبا پای ثابت همه لوبیا پلو ها است و دلیل آن این است که لوبیا سبز سرد است و برای اینکه سردی آن گرفته شود بهتر است به آن دارچین بیفزایید.
شیوه استفاده از ادویه لوبیا پلو
درمورد شیوه استفاده از ادویه لوبیا پلو باید بگوییم که آن را به مواد لوبیا پلو اضافه کنید. به این گونه که زمانی که گوشت چرخ کرده را تفت دادید، ادویه لوبیا پلو را به آن بیفزایید و قدری تفت بدهید، آنگاه دیگر مواد را اضافه کنید.
پس از اینکه برنج را دم کردید دارچین را روی برنج بپاشید یا چوب دارچین را لا به لای برنج قرار دهید.
ارسال نظر