گوناگون

سالاد چینی با سس بادام زمینی

سالاد چینی با سس بادام زمینی

سینه مرغ را با کمی آب و ادویه های دلخواه بپزید یا با کمی و نمک و فلفل گریل کنید و بعد از سرد شدن به صورت نواری برش بزنید.کاهو را رشته ای و درشت خرد کنید.پیاز را خلالی خرد کنید.هویج را خلالی خرد کرده یا با رنده درشت رنده کنید.

 مواد لازم

  کاهو 

1 عدد

 هویج بزرگ

1 عدد

سینه مرغ

 1 عدد

 پیاز 

1 عدد

جوانه گندم

1 پیمانه

مواد لازم برای سس

کره بادام زمینی

 1 پیمانه

سویا سس

 2 ق غ

سرکه سفید

3 ق غ

 روغن زیتون فرابکر 

4 ق غ

 شکر

 2 ق غ

  پاپریکا

2 ق م

 طرز تهیه

سینه مرغ را با کمی آب و ادویه های دلخواه بپزید یا با کمی و نمک و فلفل گریل کنید و بعد از سرد شدن به صورت نواری برش بزنید.کاهو را رشته ای و درشت خرد کنید.پیاز را خلالی خرد کنید.هویج را خلالی خرد کرده یا با رنده درشت رنده کنید.تمام مواد را در کاسه مورد نظر بریزید و مخلوط نمایید. برای تهیه سس بادام زمینی سالاد چینی ، کره بادام زمینی را روی حرارت ملایم نرم کنید یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر بگذارید و سپس سایر مواد را به آن اضافه کرده مخلوط کنید. سس را میتوانید با سالاد مخلوط کرده با به صورت جداگانه سرو نمایید.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار