طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
سوپ خامه اسفناج یکی از سوپهای بسیار جذاب و خوشرنگی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این سوپ غافل نشوید.
به گزارش پارسینه، برای طبخ این سوپ ابتدا اسفناجها را خوب بشویید، ساقههای ضخیم را جدا و خرد کنید. سپس پیاز نگینی و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا نرم و آب آن آزاد شود. آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
عصاره مرغ یا آب را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید. خامه پرچرب و ادویههای نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به میزان دلخواه بیفزایید و کمی زمان بدهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
در پایان، سوپ را در کاسههای سرو بریزید و با پنیر پارمسان و کمی فلفل سیاه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
منبع: عصر ترکیه
ارسال نظر