طرز تهیه کوکی رژیمی جدید با جو دو سرو بادام
روش پخت این کوکی رژیمی جو دو سر به قدری آسان و سریع است که حتی اگر یک کودک شلوغ و ناآرام دوروبرتان دارید، میتوانید بدون دردسر آن را آماده کنید.
به گزارش پارسینه، کوکیهای جو دوسر ، یک انتخاب عالی برای میانوعدههای سریع و سالم هستند و تمام اعضای خانواده عاشقشان خواهند شد.
کوکیهای جو دوسر نرم و جویدنی به اندازهای سالم هستند که میتوانید آنها را برای صبحانه یا به عنوان میانوعده بعدازظهر میل کنید.
2. کوکی رژیمی جودوسر و بادامساده، لطیف و بدون دردسر. این کوکیهای بادامی از خوشمزهترین دستور کوکی بادامی است که می توانید دراختیار داشته باشید. دستورهایی مثل این آنقدر خوب هستند که نسل به نسل منتقل میشوند و هر کسی که آنها را امتحان کند، خواهان بیشترشان میشود.
شما قطعاً شگفتزده خواهید شد که چگونه این دستور کوکی بادامی رژیمی اینقدر خوشمزه است! چرا امروز آنها را امتحان نمیکنید؟!
مواد لازم کوکی رژیمی جودوسر و بادام:
جو دوسر پرک: 1 پیمانه
بادام: نصف پیمانه (خرد شده)
تخم مرغ: 1 عدد
عسل یا شیره خرما: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
روغن نارگیل یا روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی رژیمی جودوسر و بادام:
مرحله اول: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله دوم: جو دوسر، بادام خرد شده، دارچین و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، عسل (یا شیره خرما) و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.
مرحله پنجم: از خمیر به اندازه یک توپ کوچک برداشته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، قرار دهید. با کف دست کمی پهن کنید.
مرحله ششم: کوکیها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا طلایی شوند.
مرحله هفتم: پس از خنک شدن، کوکیها را سرو کنید.
ارسال نظر