مدت زمان نگهداری خورشتها در یخچال و فریزر/ از فسنجان تا بامیه
یکی از دغدغههای خانمهای شاغل آماده کردن غذا برای خانواده است. از این رو، فریز کردن مواد غذایی و انواع خورشتها میتواند کمک زیادی در صرفهجویی زمان آنها کند. اما بهتر است بدانید که ماندگاری هر نوع خورشت در فریزر چقدر است.
به گزارش پارسینه، امروزه به دلیل مشغله کاری، بسیاری از افراد وقت کافی برای آشپزی ندارند و به همین دلیل حجم مواد اولیه را در هنگام پخت خورشتها افزایش میدهند تا برای چندین وعده غذا آماده داشته باشند. در ادامه، مدت زمان نگهداری انواع خورشتها در یخچال و فریزر آورده شده است:
- خورشت فسنجان: این خورشت را میتوان به مدت ۶ تا ۷ روز در یخچال و ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
- خورشت قیمه: خورشت قیمه بیشتر از ۳ تا ۴ روز در یخچال نباید نگهداری شود. در فریزر، میتوان این خورشت را بین ۲ هفته تا ۳ ماه نگهداری کرد.
- خورشت قورمه سبزی: خورشت قورمه سبزی نهایتاً ۳ روز در یخچال قابل نگهداری است و در فریزر تا ۳ ماه ماندگاری دارد.
- خورشت کرفس: این خورشت را میتوان تا ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد و در فریزر هم بهتر است بیش از ۳ ماه نگهداری نشود.
- خورشت مرغ: خورشت مرغ معمولاً تا ۳ تا ۴ روز در یخچال باقی میماند. اما میتوان مرغ پخته شده را تا ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
- خورشت ماست: خورش ماست را میتوان ۳ تا ۵ روز در یخچال و بیش از ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد.
- خورشت لوبیا سبز: این خورشت را میتوان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد و در فریزر تا ۲ هفته (حداکثر ۳ ماه) ماندگاری دارد.
- خورشت کنگر: خورشت کنگر را میتوان تا ۴ روز در یخچال و ۲ هفته (حداکثر ۳ ماه) در فریزر نگهداری کرد.
- خورشت بامیه: خورش بامیه قابلیت نگهداری ۳ روزه در یخچال را داشته و در فریزر تا ۲ هفته (حداکثر ۳ ماه) ماندگاری دارد.
نکات مهم برای نگهداری خورشتها در یخچال و فریزر:
- بهتر است خورشتها را تازه مصرف کنید.
- غذاهای پخته شده نباید بیشتر از دو ساعت خارج از یخچال قرار گیرند.
- هنگام قرار دادن خورشتها در یخچال، از گذاشتن آنها داغ جلوگیری کنید.
- پس از سرد شدن خورشت، چربی سفتشده روی سطح غذا را بردارید و دور بریزید.
- برای جلوگیری از فساد غذا، از قرار دادن حجم زیادی از مواد غذایی داغ در فریزر خودداری کنید.
- هنگام فریز کردن غذاها، به دما، بستهبندی و نحوه فریز کردن توجه کنید.
- خورشت را در ظرفهای دربسته و به اندازه نیاز هر وعده قرار دهید.
- برچسبهایی با تاریخ بستهبندی و نام خورشت روی ظرفهای فریز شده بزنید تا از فساد آنها جلوگیری کنید.
ارسال نظر