گوناگون

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با سس مخصوص

سالاد انار و اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و سالم برای کسانی است که به دنبال تنوع هستند

به گزارش پارسینه، سالاد اسفناج و انار بسیار آسان تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج و گردو استفاده میشود که حتی در غالب یک میان وعده میتواند نیاز بدن به ویتامین ها را تا حدودی تامین کند.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و انار

مواد لازم مقدار

بیبی اسفناج نیم کیلو

انار 1 عدد

گردو 150 گرم

رب انار 3 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پنیر ف

تا 100 گرم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با گردو

 مرحله اول : 

در ابتدا بیبی اسفناج ها را پاک کرده و در چند مرتبه با آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود. پس از کشیده شدن آب اسفناج ها آن ها را درون ظرف مناسبی برای ترکیب سالاد بریزید. 

مرحله دوم : 

گردوها را درون یک ظرف مناسب ریخته و اندکی آب درون آن بریزید تا نرم شود سپس گردوها را با کمک چاقو خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه کنید. اندازه گردوها بسته به سلیقه شما میتواند ریزتر یا درشت تر باشد.

مرحله سوم : 

یک عدد انار را به طور کامل دانه کرده، به مواد سالا اضافه و هم بزنید.

مرحله چهارم : 

در یک ظرف دیگر سس سالاد انار و اسفناج را تهیه کنید؛ برای این کار ابتدا رب انار را در ظرف ریخته و کمی هم بزنید تا کاملا باز شود. 

مرحله پنجم : 

روغن زیتون و سرکه را نیز به رب انار اضافه کرده و مجدد به خوبی هم بزنید. 

مرحله ششم : 

نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید؛ شما می توانید از ادویه های دیگری همچون پودر سیر نیز در این سالاد استفاده کنید. سس شما آماده است می توانید آن را هم جدا سرو کنید و هم روی سالا بریزید. 

مرحله هفتم : 

پنیر را به صورت مربع های ریز ریز خرد کنید و روی سالاد بریزید.

نکات تهیه سالاد اسفناج 

برای تهیه سالاد اسفناج و انار و پرتقال می توانید کمی پرتقال به این سالاد اضافه کنید. 

استفاده از پنیر فتا ذائقه ای می باشد و در صورت تمایل میتوانید از مواد لازم این سالاد، حذف کنید.

گلپر هم طعم خوبی به این سالاد می دهد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار