گوناگون

طرز تهیه سوپ جوی متفاوت مناسب پاییز

طرز تهیه سوپ جوی متفاوت مناسب پاییز

با فرارسیدن فصل سرد سال، میل به خوردن غذاهای گرم و مقوی بیشتر می‌شود.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسکانیوز، سوپ جو، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های ایرانی است که نه تنها طعم بی‌نظیری دارد، بلکه سرشار از خواص درمانی نیز می‌باشد.

با فرارسیدن فصل سرد سال، میل به خوردن غذاهای گرم و مقوی بیشتر می‌شود و سوپ جو بهترین گزینه برای این فصل است. در این مقاله، طرز تهیه یک سوپ جو مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای محبوب را در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه سوپ جو مجلسی (برای ۴ نفر)

مواد لازم

جو پرک یا پوست کنده: ۱ پیمانه

آب مرغ یا گوشت: ۴ پیمانه

هویج متوسط: ۲ عدد (رنده شده)

سیب زمینی متوسط: ۱ عدد (رنده شده)

پیاز متوسط: ۱ عدد (ریز خرد شده)

سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر تازه (جعفری و گشنیز): برای تزیین

طرز تهیه

خیساندن جو: جو را به مدت حداقل ۲ ساعت در آب خیس کنید.

تفت دادن پیاز و سیر: در یک قابلمه مناسب، روغن را گرم کنید و پیاز و سیر خرد شده را تا زمانی که طلایی شوند تفت دهید. زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پخت جو: جو خیس خورده را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید تا جو نرم شود.

اضافه کردن سبزیجات: هویج و سیب زمینی رنده شده را به سوپ اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

طعم دار کردن: نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و بچشید تا طعم دلخواهتان را پیدا کند.

تزیین و سرو: سوپ را در کاسه‌های مناسب ریخته و با جعفری و گشنیز خرد شده تزیین کنید.

نکات طلایی برای یک سوپ جو بی‌نظیر

استفاده از سبزیجات تازه: برای طعم و رنگ بهتر، از سبزیجات تازه استفاده کنید.

پخت آرام: با پخت آرام، طعم مواد بهتر به هم نفوذ می‌کند.

تزیین با سبزیجات معطر: با اضافه کردن جعفری یا گشنیز تازه، سوپ خود را تزیین کنید.

سوپ جو سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. مصرف این سوپ به بهبود هضم، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری فواید دیگر کمک می‌کند.

جمع‌بندی

سوپ جو یک غذای کامل و مغذی است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. با رعایت نکات گفته شده در این مقاله، می‌توانید یک سوپ جو مجلسی و خوشمزه درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار