گوناگون

دستور تهیه ماشروم برگر خانگی با گوشت چرخکرده و قارچ

دستور تهیه ماشروم برگر خانگی با گوشت چرخکرده و قارچ

برگرها طعم‌ها و مدل‌های متنوعی دارند و ترکیب آنها با مواد غذایی دیگر می تواند ساندویچ برگر جدیدی بسازد که طعم متفاوتی دارد. ماشروم برگر یکی از غذاهای محبوب علاقه‌مندان به فست فود است که می‌توانید سریع و ساده در خانه درست کنید. دستور تهیه آن را آموزش داده‌ایم.

به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین ترکیب گوشت چرخکرده و قارچ می‌تواند یک ساندویچ برگر خوش‌طعم و لذیذ بسازد. دست به کار شوید و این ساندویچ خانگی را در یک ساعت آماده کنید.

نام: ماشروم برگر

آماده‌سازی‌ : ۳۰‌دقیقه

پخت : ۶۰ دقیقه

تعداد : ۵ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده:۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۳ عدد

قارچ:۳۰۰ گرم

سیر:۳ حبه

شیر: یک و نیم لیوان

پنیر چدار رنده شده: یک لیوان

پنیر پارمسان: نصف لیوان

آرد:۲ قاشق غذاخوری

کره: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.سیر و پیاز را خرد کنید، سپس همراه ادویه به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.

۲.پس از کمی استراحت‌دادن به گوشت، آن را به ۵ قسمت تقسیم کنید و به شکل گرد درآورید.

۳.قارچ‌های شسته را خرد کنید و با کمی نمک و فلفل بدون روغن تفت دهید. برگرها را هم گریل یا سرخ کنید.

۴.کره را در قابلمه ذوب و آرد و شیر را به آن اضافه کنید. پنیر چدار و پارمسان را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۵.در نان مخصوص همبرگر، ابتدا برگر، بعد قارچ و در آخر لایه پنیر را بریزید. درصورت دلخواه از کاهو و گوجه استفاده کنید.

نکته : برای خوش‌طعم شدن قارچ‌ها، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار