گوناگون

کیک صبحانه میوه‌ای

کیک صبحانه میوه‌ای

در تهیه این کیک صبحانه میوه‌ای که مملو از جو و غلات خوشمزه است، می‌توانید از بچه‌ها کمک بگیرید. این کیک مغذی برای تکمیل ظرف ناهار انتخاب خوبی است، اما به شکل معمول در صبحانه میل می‌شود.

طرز تهیه کیک صبحانه:

  1. یک قالب مربع بیست سانتی‌متری را با کاغذ روغنی پوشانده و سطح آن را چرب کنید.
  2. میوه های خشک‌شده (کشمش سیاه، کشمش طلایی و زردآلو) را در کاسه مخلوط‌ کن ریخته وهمراه با دانه‌ها، جو و غلات مخلوط کنید. 
  3. کره، شکر و شربت طلایی (شربت نیشکر) را در قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم تا ذوب شدن کره و شکر با کاردک هم بزنید. 
  4. قابلمه را از روی حرارت برداشته، مواد خشک را به آن اضافه کرده و به‌ خوبی مخلوط کنید تا همه مواد به شربت آغشته شوند.
  5. مخلوط به‌دست آمده را در قالب کیک بریزید. با استفاده از کاردک مواد را به طور یکنواخت پخش کنید و درون فر -که با حرارت۱۴۰  تا ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد و درجه گاز ۳ گرم شده- به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن، کیک صبحانه را به قطعات مربعی ببرید. این کیک را می‌توان تا سه روز در ظرف دربسته نگه‌‌داری کرد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار