هشدار درباره مصرف پوست و جگر مرغ/ دو قسمت مضر برای سلامت کودکان
دکتر مصطفی بسطامی، استاد بیماریهای طیور و رئیس سابق دانشکده دامپزشکی دانشگاه قاهره، در خصوص دو قسمت خطرناک مرغ که میتواند برای سلامت انسان به ویژه کودکان مضر باشد، هشدار داد.
به گزارش پارسینه، مرغ به عنوان یک منبع پروتئینی مفید و کم چرب، در اغلب رژیمهای غذایی جایگزین خوبی برای گوشت قرمز محسوب میشود. این گوشت حاوی پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی ضروری از جمله آهن، روی و مس است و به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۶، مصرف آن نسبت به گوشتهای دیگر ترجیح داده میشود.
با این حال، بسطامی تأکید کرد که دو قسمت از مرغ، یعنی پوست و جگر، میتوانند برای سلامت انسان، به ویژه کودکان، خطرناک باشند. وی افزود: «تحقیقات نشان داده است که این دو قسمت بیشترین غلظت آنتیبیوتیکها و داروهایی را که به مرغها داده میشود، دارند.»
دکتر بسطامی توضیح داد که برخلاف گوشت مرغ که به دلیل باقیمانده دارویی بسیار کم مشکلی ندارد، پوست مرغ نه تنها سالم نیست، بلکه بیشترین میزان باقیمانده دارویی را در خود دارد. وی همچنین در خصوص جگر مرغ گفت: «رنگ طبیعی و سالم جگر باید قهوهای روشن باشد. اگر جگر تغییر رنگ داده و به حالت تیره یا دارای جوش درآمد، باید از مصرف آن خودداری کرد.»
در نهایت، این متخصص توصیه کرد که برای حفظ سلامت، پوست و جگر مرغ بهتر است از رژیم غذایی کودکان حذف شود.
ارسال نظر